sâmbătă, 8 decembrie 2012

Concurs cu premii de sarbatori 2013!


Dragii mei,
Avand in vedere apropierea sarbatorilor de iarna, vom organiza, ca in fiecare iarna, un concurs cu premii. Acesta se va desfasura in perioada 8-20 decembrie 2012.

Premiile vor consta in alegerea unor produse, dupa dorinta fiecarui castigator, din magazinul nostru, astfel:


locul 1: produse in valoare de 60 lei + 1 sapun natural la alegere,
locul 2: produse in valoare de 50 lei + 1 sapun natural la alegere,
locul 3: produse in valoare de 40 lei + 1 sapun natural la alegere.

Ca sa va "inscrieti" la concurs trebuie sa:
Dai un Like la pagina noastra de facebook aici 
- dai un like si share la postarea care anunta concursul pe facebook
- sa ne scrii pe blog (la rubrica de comentarii) sau facebook ce produs cosmetic din magazinul nostru i l-ai recomanda lui Mos Craciun in drumul lui catre copiii din toata lumea si de ce (maxim 6-7 randuri). Are si el nevoie de ingrijire, ca e frig la Polul Nord, nu?

Cei care nu detin o pagina de  Facebook, pot da "Like" si "Share" de pe pagina unui prieten :). Oricate produse ati recomanda, va fi luat in considerare numai o singura data. Castigatorii vor fi alesi aleatoriu cu ajutorul unei aplicatii in www.random.org si vor fi anuntati in 21 decembrie.

Succes!

6 Comentarii:

Zapartan Delia Ionela spunea...

Eu as recomanda copilasilor un sapun perfect pentru pielea lor, repectiv Baby Soap, un sapun exceptional pentru o ingrijire 100 naturala.

Q88 spunea...

Buna!
Am dat like si am distribuit aici https://www.facebook.com/cristina.stoica.399
Atat lui Mos Craciun cat si copiilor le-as recomanda untul de shea nerafinat, pentru ca e bun la toate, pe frigul acesta!

Anonim spunea...

Am dat like si share la concurs cu numele Matusoiu Raluca. Like pt pagina de facebook am dat mai demult. Lui Mos Craciun eu ii recomand Crema emolienta cu unt de migdale dulci pentru ca este potrivita vremii reci si vantului puternic.

Anonim spunea...

Am dat like si share pe facebook sub numele Iulia Solomon.I-as recomanda lui Mos Craciun in drumul lui foarte lung untul de shea nerafinat deoarece este cel mai potrivit pentru frigul de afara,acest unt fiind multifuncional.

Roxana Diac spunea...

I-as recomanda Mosului cu toata increderea uleiul de borago, care ii va face pielea ca de catifea si i-o va proteja de orice "revolta" a vremii. Totusi, tot ca si o recomandare ar fi sa-l parfumeze putin cu ulei esential de ylang-ylang. :)

Scintilla Silk spunea...

Cristina, vezi ca ai castigat premiu, nu ne putem conecta la facebook (yes, i know, silly) si acum incercam sa dam de castigatori sa putem lua legatura cu ei :)!

Trimiteți un comentariu